Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziekonderwijs Genemuiden weer van start

Geplaatst op: 28 augustus 2018

Nu de vakantie ten einde loopt starten ook de lessen bij Muziekonderwijs Genemuiden binnenkort weer. Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid voor kinderen die dwarsfluit spelen om elke week mee te spelen in een dwarsfluit ensemble. Een half uurtje per week gezellig samen muziek maken. Dit kan zowel als je dwarsfluitles hebt maar ook als je al dwarsfluit kunt spelen en behoefte hebt aan samen muziek maken.

Weet je nog niet welk instrument je wil leren bespelen, of wil je kijken of muziekles wat voor jou is? Medio september/oktober start er weer een nieuw groepje AMV lessen. Voor aanmeldingen of meer informatie kun je
de website van Muziekonderwijs Genemuiden bezoeken, www.muziekonderwijsgenemuiden. nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500