Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

WK-ganger Eenkhoorn sterk in Engeland

Geplaatst op: 3 september 2018

Pascal Eenkhoorn reed maandag sterk in de zware tweede etappe van de Tour of Brittain. Hij kwam als 23e over de streep in een sterk uitgedund peloton en rukte op naar de 19e plek in het algemeen klassement.

Onderweg probeerde hij los te komen van het peloton, maar dat greep de Genemuidenaar weer terug. Daarna reed een groep weg met onder meer zijn teamgenoot Roglic. Myers won uiteindelijk de etappe en het groepje met Eenkhoorn kwam 39 seconden later over de finish.

Eenkhoorn hoorde maandag ook dat hij mee mag naar het WK Wielrennen in Oostenrijk. Vanwege zijn leeftijd komt hij nog uit bij de beloften. De Genemuidenaar rijdt in Innsbruck zowel de tijdrit als de wegwedstrijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500