Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riezebos loopt halve marathon in Indonesië

Geplaatst op: 3 september 2018

‘Badmeester’ Erwin Riezebos loopt op 4 oktober een halve marathon in Indonesië voor Compassion. In augustus 2017 bezocht hij al Kenia om zijn sponsorkind te bezoeken voor een van de projecten van de stichting. “Het goede werk in samenwerking met de lokale kerk om voor de kinderen die in armoede leven een plek te bouwen om naar school te gaan en voldoende te eten te krijgen op de Compassion projecten heeft mij zeer gemotiveerd om ook mijn steentje bij te dragen”, aldus Riezebos. Hij organiseert binnenkort een sponsoractie in Bestevaer.

“”Via de organisatie van de 4de Musketier ga ik daarom een Muskathlon lopen in Indonesië, afgelopen jaar ben ik bezig geweest om geld in te zamelen voor Compassion en als prestatie een halve marathon te lopen zodat dit geld gebruikt kan worden voor nieuwe projecten.

Ieder kind zou gewoon naar school moeten kunnen en  voldoende te eten krijgen. Deze basisbehoefte is helaas bij kinderen die in armoede leven niet aanwezig, doormiddel van mijn actie wil ik graag dit onrecht bestrijden en via het ingezamelde geld een bijdrage leveren aan een betere toekomst.

Op 15 september organiseer ik in zwembad Bestevaer in Genemuiden een sponsorzwemactie. Met deze actie hoop ik samen met ieder die ook een steentje wil bijdragen, geld in te zamelen voor de Muskathlon en op die manier een bijdrage te leveren aan de projecten van Compassion.

Op het zwembad in Genemuiden kun je de flyer van het sponsorzwemmen ophalen, op de achterkant van de flyer staat een sponsorlijst waarmee je naar je opa of oma, bedrijf of vrienden of overige familie en bekenden kunt gaan om te vragen of men je wil sponseren. Je mag ook thuis je eigen sponsorlijst maken als je geen tijd hebt om er 1 op het zwembad op te halen. (zie voorbeeld foto sponsorlijst)

Je kan bijv. gesponsord worden voor 1 euro per baantje en op je lijst kan je sponsor dan het maximaal aan baantjes vermelden. De opbrengst van je sponsoractie kun je daarna inleveren bij mij en ik zorg er dan voor dat het geld word bijgeschreven bij het reeds verzamelde bedrag.

We hebben een leuke prijs voor wie de meeste baantjes heeft gezwommen en wie het hoogste bedrag heeft opgehaald, ook kun je voor 1 euro per stuk een loempia kopen en op deze manier ook een geldbijdrage leveren voor Compassion.

De sponsorzwemactie zal zijn van 16.00 tot 18.00, zodra je klaar bent met je baantjes kun je nog heerlijk even gratis blijven zwemmen. We hopen  je te mogen ontvangen samen met je inzet voor het goede doel. Mocht je sowieso willen doneren dan kan dat via onderstaande link tevens kun je via die link nog extra info krijgen betreft mijn Muskhathlon in Indonesië

https://www.muskathlon.com/nl- nl/deelnemers/2077/erwin- riezebos.html

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500