Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groot benefietconcert voor Sulawesi

Geplaatst op: 24 oktober 2018

Morgenavond (donderdag) zal de Bovenkerk van Kampen in het teken staan van Sulawesi. In de kerk zal een groot benefietconcert georganiseerd worden waaraan het Chr. Genemuider mannenkoor Stereo en het Jong gemengd koor Immanuël uit Urk haar medewerking aan hopen te verlenen.

Beide koren staan onder leiding van Harm Hoeve uit Rouveen. Het orgel zal worden bespeeld door André van Vliet, de vleugel door Johan Bredewout. De panfluit zal bespeeld worden door Noortje van Middelkoop, Pascal van de Velde, trompet, Johannes Terpstra de pauken en Tim van Klompenburg zal het slagwerk voor zijn rekening nemen. Al deze musici werken Pro-Deo mee.

Doordat de musici Pro-Deo meewerken en door de vele sponsoren kan de volledige opbrengst van de collecte naar de MAF gaan. MAF vliegt op dit moment in het getroffen gebied met voedselpakketten en probeert mensen te helpen.

De toegang van deze avond is GRATIS! Wel is er, zoals genoemd, een collecte. Onze medemens in Sulawesi hebben snel hulp nodig en door hier uw medewerking aan te verlenen bent u er zeker van dat het geld goed terecht komt!

De kerk is om 19:15 open, om 19:30 is er samenzang en om 19:45 vangt het concert aan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500