Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Landelijke EHBO staat stil bij overlijden Herman de Wilde

Geplaatst op: 7 november 2018

40 Jaar bij de EHBO.. Joke Veldman

De landelijke EHBO staat zaterdag stil bij het overlijden van Herman de Wilde. De hulpverleners houden twee minuten stilte of dragen een rouwteken bij de evenementen die ze ondersteunen of de lessen die ze geven. Dat meldt bestuurder Mark Waterman.

Herman de Wilde overleed deze week aan de gevolgen van een ongeval. Hij heeft grote verdiensten voor de EHBO. Daarvoor kreeg hij in 2017 nog de zogenoemde Tilanus-Penning uitgereikt. Hij was sinds mei voorzitter van de landelijke EHBO.  Daarvoor was hij al meer dan 25 jaar bestuurder en bijna dertig jaar instructeur. Lid van de EHBO was De Wilde meer dan veertig jaar.

De EHBO is ‘intens geschokt en verdrietig’ door het overlijden van de voorzitter.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500