Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kwalitaria zorgt voor ijsbaan tijdens Winterfair

Geplaatst op: 10 november 2018

Kwalitaria/Delifrance Genemuiden heeft tijdens de Winterfair een ijsbaan voor de deur. Eigenaar Gert-Jan Bakker is blij dat de Winterfair wordt georganiseerd, en wilde ons graag helpen om deze dag bijzonder te maken. Verschillende ideeën passeerden de revue. Maar toen hij  ons belde, met het bericht dat er een echte royale kunstijsbaan komt, waren we echt heel blij verrast! Dit schept al onze verwachtingen te boven”,  aldus Janneke & Anneke van de organisatie.

De IJsbaan staat voor de Kwalitaria tijdens de Winterfair, waar iedereen naar hartenlust een baantje kan schaatsen!
Bij de baan zijn natuurlijk de schaatsen in elke maat te vinden, en ook verzorgt Gert-Jan de Koek&Zopie aan de baan, in gezellige winterhutjes. Heerlijke warme chocomelk wordt geschonken en natuurlijk ontbreken de frikandellen niet!

Om de ijsbaan heen kunnen trotse ouders, opa’s en oma’s plaats nemen op het terras in wintersferen, onder het genot van een bijzondere koffie of een heerlijk patatje! Zo is het extra lekker genieten van al het ijspret, en krijgt de wintermarkt echt een winters sfeertje!

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500