Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamper Trompetter Korps sluit Winterfair af

Geplaatst op: 23 november 2018

Ook sportauto's op de Winterfair

Het Kamper Trompetterkorps sluit de Winterfair op 14 december af. Dat melden organisatoren Anneke en Janneke. Ze voegen nog steeds onderdelen toe aan het evenement.

“De kers op de (ijs)taart is natuurlijk de ijsbaan, gesponsord door Kwalitaria. De ijsbaan komt voor Kwalitaria te staan, en zal meteen een heel gezellig sfeertje geven aan de fair! Het gebied om de ijsbaan staat helemaal in teken van ontmoetingen& gezelligheid. Kwalitaria verzorgt de Koek&Zopie om de baan, dus dit wordt genieten met een hapje, drankje of lekkere koffie”, aldus het duo.

Achter de ijsbaan staat een heel dames team opgesteld, met speelplezier voor de kinderen. Er staat een springkussen, suikerspinnen worden vers gedraaid, en de kinderen worden in alle soorten en varianten geschminkt!
Ook mogen de dames een zakje snoep uitdelen, van sponsor Albert Heijn.”

De fair groeit iedere week een stukje groter. “We hebben  al meer dan 50 standhouders, en de markt gaat al  ver de Langestraat in. Qua kramen zijn we nu de Hobbystudio al voorbij. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Inmiddels is de Winterfair een klein begrip in Genemuiden, en staan mensen op om te helpen.  Het is echt heel bijzonder hoeveel  hulp en ideeën ons worden aangeboden.”

Rondom het Havenplein is ook flink wat beleving. Voor het Olde Stadhuus, staan zeker dertig oldtimers van de Buuz’nrieders. “Afgelopen week zijn we ook al in het museum van Riethandel Jos van Rees geweest en hebben we onze selectie gemaakt voor de presentatie op het Havenplein. Hele mooie bijzondere vrachtwagens zijn er te zien, vooral de grote verlichte vrachtwagen zal een spectaculair gezicht zijn!”

Ook DOS helpt mee door bijzondere auto’s te stallen op het Havenplein.
Een BMW, Saker, en de Citroën Lygo , die ook heeft meegereden in de 24 uur race op Spa Franchorchamps staan er te glimmen. “Binnen bij DOS staat een simulator, waar je een rondje mee kan rijden over een circuit. Voor de beste tijd is er een hele mooi prijs!”

Rond half 9 komen de muzikanten van het Kamper Trompetter Korps Genemuiden binnen, waarna ze uiteindelijk een slotconcert geven op het Havenplein.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500