Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

WoonWijzerWinkel ook in Genemuiden

Geplaatst op: 30 november 2018

Genemuiden krijgt een WoonWijzerWinkel, bij de OVG. Na twee pop-up stores in Den Haag en een gloednieuwe pop-up in IJsselmonde, volgt nu de pop-up store in Genemuiden. Belangstellenden kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies over de verduurzaming van uw woning. Vrijdag 7 december opent de WoonWijzerWinkel Noord- en Oost Nederland officieel haar deuren.

De winkel is ingericht met verschillende duurzame oplossingen. Ook is er altijd iemand aanwezig die u kan helpen met al uw vragen over duurzaamheid, of die u kan helpen bij het aanvragen van offertes.
Gedeputeerde mevrouw Annemiek Traag van de Provincie Overijssel en de burgemeester van Zwartewaterland zullen het startsein geven voor de officiële opening.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500