Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoop schilderij voor AVL

Geplaatst op: 1 december 2018

Linda ten Cate-Kattenberg verkoopt dit schilderij en steunt met de opbrengst de Antoni van Leeuwenhoek Foundation (AVL). Daarvoor zet ze zich al langer in. Ze liep met zus Alice Bakker-Kattenberg ook het Pieterpad en haalde daarmee een mooi bedrag op.

De verkoop van ‘Zicht op het Zwarte Water’ (40 bij 40 centimeter) gaat via een bod met briefjes. Die kan worden ingeleverd bij de winkel in ’t Olde Staduus. “Hier kunt u het schilderij ook bekijken vanaf 8 december 2018 tot 22 december. Het hoogste bod krijgt dan het schilderij. Het moet minimaal €. 75,00 opbrengen. De gebruikte materialen (€. 55,00) zijn geheel voor mijn rekening het gehele bod gaat naar het AVL”, legt ze uit.

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation verzamelt door middel van acties geld voor onderzoek voor een betere behandeling van kanker. Om zo de overlevingskansen van kankerpatiënten te vergroten en genezing mogelijk te maken. Meer geld betekent meer onderzoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500