Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK met medailles terug uit Zwartsluis

Geplaatst op: 3 december 2018

Op zaterdag 1 december stond voor De Eerste Kolk de HEBO Swim Cup in Zwartsluis op het programma. DEK ontmoette ZVZ (Zwartsluis), Tolhekke (Steenwijkerwold), Steenwijk 1934 (Steenwijk) en Zignea (Emmeloord). DEK kwam met 15 zwemmers aan de start die gezamenlijk goed waren voor 13 persoonlijke records, 11 medailles én twee clubrecords.

De gouden medailles waren Jirsca van Dalfsen, Jorgen Gerritsen en Demi Visscher. Het zilver ging naar Anouk Bosman, Myrthe Bosman, Edwin Kanis en Thon Naberman. De bronzen medailles waren voor Jirsca van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn en Jorgen Gerritsen.

Anouk Bosman verbeterde twee clubrecords: 100 meter rugslag en het uit 1995 stammende clubrecord op de 100 meter vlinderslag. Gefeliciteerd! De grootste verbetering was voor Irenka van Dalfsen, die haar tijd op de 100 meter vlinderslag met bijna 10 seconden aanscherpte.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500