Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inspiratie voor een lekker, maar makkelijk kerstdiner

Geplaatst op: 8 december 2018

De versspecialisten aan de Klaas Fuitestraat gaven klanten zaterdag ‘inspiratie’ voor de Kerstdagen. Het weer zorgde dat betreft vooral niet voor inspiratie. Door de harde wind besloten de ondernemers bijvoorbeeld om een geplande tent niet op te bouwen.

Binnen in de winkels echter volop inspiratie. “De trend is dat mensen voor ‘makkelijk’ kiezen: ze willen lekker eten, maar niet een dag in de keuken staan. Dat werken wij ook rond de komende periode: onze gerechten zijn heel populair”, vertelt Carin de Lange van De Lange bijvoorbeeld. Zij heeft onder meer een mooi rundstoofpotje staan en bavarois. “Voor 14,95 euro heb je een driegangen diner…”, aldus De Lange.

Ook bij Keurslager Van der Weg uiteraard volop keuze in producten die de kerstdagen nog aangenamer maken. Een aanrader van de slager is heerlijk rosé gebakken eendeborst filet met een culinaire sinaasappelsaus. En voor sfeer in huis is Bosch Bloemen uiteraard het adres. Daar staan volop kerststerren en andere bloemen- en plantentrends rond de kerstdagen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500