Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

BSO aan het kerstdiner

Geplaatst op: 13 december 2018

Kerst is een feest van tradities en vorig jaar startte BSO Heppie Beezz van Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland met een goede traditie; het BSO kerstdiner!

“Samen met onze trouwe vrijwilligsters verzorgden de pedagogisch medewerksters het eten en drinken en een gezellig ingerichte ruimte . In de namiddag was het dan zover! Veel jongens met strakke kapsels, jasje en dasje, meisjes in glitterjurkjes en opgestoken haren en allemaal voorzien van een grote glimlach…..ze schoven aan voor een heerlijk diner. Er werd bijgepraat, de glazen werden nog eens vol geschonken, de buiken werden rond gegeten en er paste nog net een toetje bij. Een traditie om vol te houden dus!”, aldus de leiding.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500