Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed jaar voor Verhoek

Geplaatst op: 2 januari 2019

We zijn tevreden over het afgelopen jaar, blikt Gijs Verhoek van Verhoek Bestratingen terug op 2018. “Het heeft mooi gelopen.” Aan zijn assortiment, te zien aan de Puttenstraat, zijn de laatste tijd nieuwe producten toegevoegd.

Hij heeft nu meer op voorraad staan. Zo zijn er Terrastoppers toegevoegd, tegels van 60x60x4.7 in antracietkleur. In het wat duurzamere segment is de GeoArdesia er bij gekomen, een tegel in Milano-kleur. En, onderstreept Verhoek, “voorzien van reliëf.”

De voorraad stapelblokken is behoorlijk aangevuld. “Die zijn ideaal voor bloembakken, of als afzetrand. Een verhoging met deze stapelblokken verfraait een terras.” De blokken zijn leverbaar in 4 soorten.

Opvallend is dat de klantenkring van Verhoek niet beperkt blijft tot de regio. “Laatst hadden we nog klanten uit Amsterdam en Alkmaar. Ook het transport hebben wij voor deze mensen geregeld.”

Opdrachten om bestrating te leggen neemt zoon Bert op zich. Inclusief het leveren van zand of tuinaarde. Zelfs een complete metamorfose van tuin of terras regelt hij van riolering tot hemelwater aan toe.

Hiervoor hebben de Verhoeken de juiste machine’s tot hun beschikking. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, kan men contact opnemen met: BSV-Dienstverlening: 0652.54.53.59.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500