Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe verdediger voor Sportclub

Geplaatst op: 17 januari 2019

Martijn van der Laan is de eerste nieuwe verdediger voor Sportclub Genemuiden. Hij is een linksbenige centrale verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan. De 30-jarige Van Der Laan brengt veel ervaring mee, hij speelde ruim 10 jaar betaald voetbal bij SC Veendam, FC Groningen en SC Cambuur. Sinds juli zit Van der Laan zonder club. Zijn komst volgt op het vertrek van Muis en De Jong.

Verder is er overeenstemming bereikt met Robert Riezebos, hij heeft aangegeven ook volgend jaar weer deel uit te willen maken van de 1e selectie van SC Genemuiden. Vanuit JO19-1 van Sportclub maakt Jur van Dalfsen volgend seizoen de overstap naar de 1e selectie. Jur wordt beschouwd als een van de grote talenten uit de jeugdopleiding, traint al geruime tijd mee met het 1e elftal mee en laat zien dat hij een welkome aanvulling is voor de groep voor volgend jaar om zich door te ontwikkelen naar uiteindelijk een vaste waarde voor Sportclub 1.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500