Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrijdag start School-Kerk-Gezinsweek

Geplaatst op: 17 januari 2019

Als vanouds wordt er in januari de School – Kerk – Gezinsweek georganiseerd door de Hervormde basisscholen, de Hersteld Hervormde kerk en de Hervormde kerk. Dit jaar staat de profeet Elia centraal. Al de kinderen krijgen een werkboekje mee met verhalen, liederen, uitleg en een Bijbeltekst om aan te leren mee naar huis.

Het doel van deze week is om de verbinding te versterken tussen school, kerk en het gezin. En daarnaast heeft zo’n week ook als doel om zichtbaar te maken dat ‘geloven’ een werkwoord is dat relevant is voor elke dag. Enkele belangrijke momenten van deze week:

Vrijdag 18 januari start de SKG week met een Sing-in in het Hervormd Centrum.

Deze avond begint om 19.00 uur. Kinderen, ouders, opa’s, oma’s en anderen zijn van harte welkom!

Op woensdagmorgen 23 januari gaan de kinderen uit groep 5 naar de Grote kerk. De dominee vertelt verhalen over de kerk en je gaat zelf ook op zoek naar verhalen in de kerk. In diezelfde week komt de dominee ook langs op school.

Woensdagavond 23 januari is er een thema-avond voor ouders, leerkrachten, en andere belangstellingen. Spreker deze avond is Annemarie van Heijningen – Steenbergen. Zij is columnist in Visie en schrijver van vele boeken, o.a., Refomeisje, Het geheim van de Allerhoogste en getrouwd zijn is de hemel niet. Deze avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie & thee. Iedereen van harte welkom.

Zondag 27 januari zijn de afsluitingsdiensten van de themaweek. Deze diensten worden gehouden in de Grote Kerk en de Bethelkerk. Al deze diensten beginnen om 9.30 uur. Ook dan zien we uit naar jouw en uw komst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500