Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK zwemt in Nijverdal

Geplaatst op: 21 januari 2019

DEK zwom afgelopen zaterdag in Nijverdal deel 3 van het Junioren – Jeugd – Senioren Circuit. Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf ca. 11 jaar.

De Eerste Kolk kwam met 18 zwemmers aan de start die 30 persoonlijke records zwommen en acht clubrecords: Lennard Beens op de 200 vlinder, Anouk Bosman  op de 200 vrij, 50 rug en 100 rug, Hadewig Curfs 200 vrij en 50 vlinder, Edwin Kanis 200 vlinder en Marianne Naberman 200 vrij. DEK behaalde individueel 12 eerste plaatsen (Anouk Bosman, Hadewig Curfs, Harryelle Eenkhoorn, Jorgen Gerritsen,  Edwin Kanis, Isa Koobs, Myrthe Kroes en Demi Visscher),  tien tweede plaatsen (Anouk Bosman, Myrthe Bosman, Harryelle Eenkhoorn, Edwin Kanis, Isa Koobs, Myrthe Kroes,  Marianne Naberman , Thon Naberman, Bjorn Trinks en Lara Tuinman) en twee derde plaatsen, (Lennard Beens en Thon Naberman). De grootste verbetering was voor Lara Tuinman op de 50 meter rugslag (131%). Bij de estafettes was er een tweede plaats voor het team Demi/Jorgen/Marianne/Thon.

Alle zwemmers konden tevreden naar huis: iedere zwemmer had minstens óf een podiumplek, óf een PR óf een clubrecord en vaak een combinatie hiervan. Gefeliciteerd!

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500