Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters in de sneeuw

Geplaatst op: 23 januari 2019

De peuters van ’t Startblok waren al vroeg buiten om van het mooie winterse weer te genieten. Een mooi pak sneeuw, genoeg om mee te spelen en een sneeuwpop van te maken. Met een dosis gezonde peuterfantasie werd de sneeuwpop voorzien van ogen, neus, mond en armen. Daarna weer naar binnen met koude handen, tintelende (snot)neuzen en rode wangen om op te warmen en samen verder te spelen. 

Heeft u ook een peuter thuis die graag samen met leeftijdsgenootjes wil spelen? Misschien heeft hij of zij uitdaging of stimulans nodig of gewoon de gezelligheid van een groep. Neem dan eens een kijkje op www.kdc-zwartewaterland.nl voor meer informatie over onze peuterspeelgroep.

Spelenderwijs bereiden de peuters zich voor op de basisschool. Maak ook een goede start en kom mee doen op ’t Startblok!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500