Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed weekeinde voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 28 januari 2019

Afgelopen weekend kwamen dressuuramazones van de Zwartewaterruiters goed voor de dag. In Vollenhove kwam onder andere Jolanda van Schaap succesvol aan start. In de klasse B reed zij met haar paard Leon naar twee 3e prijzen met 191,5 en 192,5 punten.

In dezelfde klasse reden Daphne Visscher en SLV’s Wish mee en niet zonder resultaat. Met twee hoge scores van 214 en 214,5 wonnen zij beide proeven. Beide combinaties ontvingen mooi commentaar van de jury, die erg was te spreken over de gereden proeven.
In de gecombineerde klasse L1/L2 reed Jenine Altena en met haar paard Imposant naar prijzen. Zij behaalden, met 204 en 193 punten, een 1e en 2e prijs.
Erika Henniphof kwam aan start in de klasse M1 met Enouk. De combinatie kreeg voor beide proeven mooie punten. Met 199,5 en 203,5 punten wonnen ze tweemaal de rubriek.

In Marienheem wist Briëtt Breman beide proeven in de klasse L2 cat. D/E te winnen. Met haar pony Coco reed ze twee mooie proeven en werden beloond met 189 en 197,5 punten. Mirthe Bakker en haar pony Larapinta waren zeer succesvol op Urk. In de gecombineerde klasse M1/M2 wonnen zij, met 20 punten los van de rest, een 1e prijs met 208 punten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500