Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge DEK-zwemmers zwemmen in Kampen

Geplaatst op: 28 januari 2019

De jongste zwemmers (t/m 10 jaar oud) van DEK namen  zaterdag in Kampen deel aan de tweede wedstrijd Swimkick-Minioren van het seizoen.  Aan de start kwamen Amber Beens, Isa Boldewijn, Luna Boschman, Herniek van Dalfsen, Mara van Dijk, Corné Driessen, Elcke van Gerner, Lenn Ché Klomp, Sebas Koobs, Marnick Oortwijn, Jasper Tuinman en Silvia Vos.  

Met z’n twaalven zetten ze 17  persoonlijke records neer. De grootste verbetering was voor Amber Beens, die haar tijd op de 50 meter rugslag meer dan halveerde, en ‘m nu ruim onder de minuut zwemt.  Hoewel er geen medailles mee naar Genemuiden gingen was het best een succesvolle wedstrijd: vrijwel iedereen wist zich op één of meer afstanden te verbeteren.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500