Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zangavond in Staphorst

Geplaatst op: 30 januari 2019

Zaterdag 9 februari hoopt Stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst het Interkerkelijke Mannenkoor Drachten (I.M.D.) als gastkoor te ontvangen op haar maandelijkse zang- en samenzangavond in kerkgebouw De Bron.

De eerste zangavond in 2019 belooft een mooie avond te worden. Het Interkerkelijke koor telt ruim 100 leden en zal in grote bezetting aanwezig zijn in Staphorst. Het koor staat onder leiding van dirigent Dhr. F. Veldkamp uit Hardenberg.

Het koor is begin zestiger jaren opgericht. Eerst onder de naam “God zij ‘d Eer” maar in 2012 omgezet naar “Interkerkelijk mannenkoor Drachten”. Het koor kent een rijke historie wat heeft geresulteerd in vele optredens, samenwerkingsverbanden en diverse CD’s. I.M.D. is een begrip in korenland.

Sinds 2017 staat het koor onder leiding van dirigent Dhr. F. Veldkamp. Dhr. Veldkamp is als muziekdocent verbonden aan twee opleidingscentra, begeleidt drie grote koren en is als muzikant verder nog actief in de begeleiding van diensten. Een gedreven dirigent en een koor met traditie. Een mooie combinatie!

De stichting is dan ook blij dat ze dit koor mag verwelkomen.

 

De zangavond zal op orgel wederom begeleid worden door Wilco Veldkamp.  Ds. D.J. Diepenbroek uit Rouveen verzorgt een korte overdenking.

 

Deze samenzangavond op zaterdag 9 februari 2019 van de stichting Zangavond Staphorst zal gehouden worden in:

Locatie:                   Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:                19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)

Entree:                   5 euro (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/ zangavondstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500