Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel korting op trouwringen bij Juwelier Daniëls

Geplaatst op: 4 februari 2019

(advertentie) Juwelier Daniëls heeft 8 en 9 februari een Valentijnsactie van 30% korting op trouwringen! “We werken uitsluitend met merken die topkwaliteit garanderen”, vertelt Wieke Raap. Naast de brede collectie relatieringen is het ook mogelijk om elke set ringen naar eigen wens samen te stellen. Op die manier is praktisch alles mogelijk voor elk denkbaar budget. Een bruidspaar kan op deze manier een eigen unieke set ringen ontwerpen. “Dit wordt door klanten erg gewaardeerd,” aldus Gert Raap.

We geven een deskundig advies en zijn pas tevreden als het aanstaande bruidspaar tevreden de deur uit gaat. Willen jullie je vooraf oriënteren, dan zijn jullie van harte welkom. De kortingsactie geldt echter uitsluitend op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Voor meer informatie kun je op onze website kijken juwelier-daniels.nl

Juwelier Daniëls

Markeresplein 7

8271 BV IJsselmuiden

038-3636099

Volg ons ook op facebook!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500