Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ajax-kenners strijden nek aan nek

Geplaatst op: 7 februari 2019

Foto Pro Shot

Noem vijf Argentijnen die voor Ajax hebben gevoetbald. Tegen welke oud-werkgevers van Frank Rijkaard speelde Ajax Supercup-finales? In het jaar dat Ajax de Uefacup-finale tegen Manchester United speelde, voetbalde het tegen twee teams uit hetzelfde land, welke?

Wie antwoord kan geven op dat soort vragen, had woensdagavond present moeten zijn in d’ Olde Soldoat. Daar organiseerde Ajax Life voor het eerst buiten Amsterdam een Ajax-quiz. Elf teams streden daarbij om de eer, waarbij de top vijf in een razend spannende strijd waren gewikkeld. Pas in de allerlaatste ronde werden de prijzen echt verdeeld.

Uiteindelijk won het team Beatrix United met een half punt voorsprong op Applaus voor de Barmedewerkers, bestaande uit Gert Beens, Cor van Dalfzen en Erik Driessen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500