Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wout van Olst weet het meeste over Genemuiden

Geplaatst op: 8 februari 2019

Wout van Olst weet het meeste over Genemuiden. Die conclusie valt in ieder geval te trekken na zijn overwinning in een quiz die SCEG donderdagavond in d’ Overtoom organiseerde. Van Olst versloeg in de finale de dames Altena en Hoekman.

Tijdens de ‘Genemuider Oavmd’ kregen enkele tientallen deelnemers 120 vragen over Genemuiden voorgelegd. Over het algemeen van het pittige soort, waarbij de nadruk wellicht wat teveel op de verre historie lag. Buiten dat deden de aanwezigen veel kennis op over de geschiedenis, cultuur en andere eigenaardigheden van Genemuiden. Zo hoort er in bofferd geen kaneel thuis en bestaat een Vimme uit honderd bossen buuzn, om maar eens wat te noemen.

De mooie avond werd veraangenaamd met muziek van Wout Bekendam en Jan Last en natuurlijk typisch Genemuider lekkernijen als een stuk suuker en advocaat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500