Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoshoot trapt de groene week af

Geplaatst op: 21 februari 2019

Vijf medewerkers van Albert Heijn Bart Knap ‘durfden’ het aan: een fotoshoot in de supermarkt als aftrap van de groene week van De Groene Lantaarn Mode en Albert Heijn Bart Knap.

Die week gaat zaterdag in. Wie iets koopt bij Albert Heij krijgt een lot en kan bij de Groene Lantaarn meteen zien of het ‘prijs’ is. Ook maken deze kopers kans op de hoofdprijzen: 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn of een kledingbon van de Groene Lantaarn Mode.

Komende week kunnen klanten van de Groene Lantaarn ook de papieren tassen inleveren. Die leveren een punt op (1 punt is 1 euro). “En de merkkleding die je niet meer draagt kan ook deze week ingeleverd worden. Ontvang gelijk 5 punten bij 5 stuks of meer die je inlevert. Einde zomer hoor je van de 2e handskleding winkel hoeveel de kleding heeft opgebracht en dat tegoed kun je weer besteden bij de Groene Lantaarn”, legt Josita van de Wetering uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500