Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Whiskyproeverij Mitra in Zwartsluis

Geplaatst op: 28 februari 2019

Museum Schoonewelle organiseert in samenwerking met Mitra Zwartsluis een whiskyproeverij. Ervaren whiskykenners zijn op dinsdag 5 maart te gast in  Sluuspoort en verzorgen er vanaf 20.00 uur de proeverij. Sluuspoort is geopend vanaf 19.30 uur.

De deelnemers krijgen de gelegenheid om verschillende whisky’s te proeven. Zowel whisky als whiskey. De kenners weten het; bij de spelling zonder ‘e’ gaat het om Schotse whisky, bij die met ‘e’ om Ierse whiskey. Hoewel aan het proeven vanzelfsprekend veel aandacht wordt besteed, wordt er ook een uitgebreide uitleg gegeven over whisky en over de te proeven whisky’s in het bijzonder.

Voor deze avond geldt een maximum deelname van 30 personen (18+). De deelnameprijs is  € 20,- per persoon, inclusief kopje koffie en te proeven whisky’s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500