Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Poëzie en muziek slaat aan in d’ Overtoom

Geplaatst op: 2 maart 2019

Poëzie zorgt over het algemeen niet voor afgeladen zalen. Toch was de kantine van d’ Overtoom vrijdagavond prima gevuld voor het optreden van Faber en De Jong. Dichter Casper de Jong uit Hasselt, in het dagelijks leven beheerder van bezoekerscentrum Dwingelerveld, vormt al jarenlang een mooie combinatie met gitarist Faber. Vrijdag kwam daar het spel van Genemuidenaar Jerry Hoekman nog bij. Zij ondersteunden de dichterlijke woorden over het platteland, Hasselt, de eerste kus, Cuba en bovenal de mogelijkheden en onmogelijkheden van de liefde. Een mooie avond georganiseerd door d’ Overtoom en SCEG. Die laatste organisatie greep het optreden ook aan om aandacht te vragen voor de Rabobank Clubkas Campagne, waaraan de stichting een mooi bedrag hoopt over te houden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500