Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DOSK krijgt steeds meer een Genemuider gezicht

Geplaatst op: 6 maart 2019

DOSK kleurt langzaam groen-wit. Na Frank Jansen en Christian Riemens kiest doelman Henrico Abma ook voor de poelenten. Bovendien speelt Erik Rotman ook bij de tweedeklasser uit Kampen, die de afgelopen jaren de weg naar boven weer inzet en afstevent op de eerste klasse.

Abma speelde in de jeugd van PEC en Genemuiden en koos daarna voor DESZ. In Zwartsluis speelde hij een aantal sterke seizoenen, waardoor hij bij VV Nunspeet hogerop kon. Nu kiest hij voor Kampen. “De gesprekken met de club gaven mij een warm gevoel. Bovendien ken ik een aantal jongens uit mijn tijd bij Genemuiden en die waren ook heel positief over DOS”, aldus de in Zwolle wonende keeper op de clubsite van DOSK.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500