Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groothuis gaat auto’s wassen voor huizenbouw Tanzania

Geplaatst op: 6 maart 2019

Groothuis Bouwgroep houdt komende zaterdag een autowasdag voor het Fonds Groothuis Bouwgroep. Dat ondersteunt een project in Centraal-Tanzania dat gericht is op de bouw van 18 woningen. Hiervoor werkt Groothuis Bouwgroep samen met hulporganisatie Compassion.

“Een dak boven het hoofd is een eerste levensbehoefte en een belangrijke basis voor verdere ontwikkeling. Voor gezinnen in moeilijke omstandigheden is het ontvangen van dergelijke steun levensveranderend. Het heeft een impact die verder gaat dan een nieuw huis en maakt dat de mensen zelf extra gemotiveerd raken om de schouders eronder te zetten. Een project van deze omvang kan Groothuis Bouwgroep niet alleen dragen en daarom willen wij vragen om het fonds te steunen. Samen kunnen we er voor zorgen dat de woningen voor het begin van het regenseizoen gereed zijn”, aldus het jubilerende bouwbedrijf uit Genemuiden.

Voor de realisatie van de 18 woningen is een bedrag van € 68.000,- nodig. De bouw van 1 woning kost € 3.800,-. Voor de fondsenwerving is onder andere deze autowasdag georganiseerd.

 

Meer info over het project is te vinden op www.groothuisbouwgroep.nl/ fonds

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500