Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cholesterol check bij DA Feenstra

Geplaatst op: 9 maart 2019

DA heeft aandacht voor je gezondheid. Daarom kun je op vrijdag 15, 22,of 29 maart en op vrijdag 5 en 12 april en op zaterdag 13 april bij DA Feenstra Stoter laten checken hoe het met je cholesterol zit.

Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar en hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten. Jouw DA drogist geeft je daarom de mogelijkheid je cholesterol te checken. Je ontdekt binnen enkele minuten of je cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft je cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten!Op basis van de meting krijg je een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties.

Waarom een cholesterol check bij je DA drogist?

“Als we mensen met een verhoogd cholesterol tijdig opsporen, kunnen we de onnodige gezondheidsrisico’s voorkomen. Afhankelijke van de uitslag, krijgt u na de meting een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgstappen. Met aanpassing in je voeding, meer bewegen en stoppen met roken kun je namelijk stappen maken je risico op hart en vaatziekten te verlagen. Je DA drogist ondersteunt je daar graag bij.

Zaterdag 13 april zal bij DA Feenstra Stoter een Hartkamer worden geplaatst. Hierin kun je zelf rondlopen en ervaren wat cholesterol doet met je hart. De Hartkamer komt achter de winkel aan het Havenplein te staan. Bewegen is een van de pijlers voor een gezond hart. Daarom nodigen wij je uit om zaterdag 13 april een half uur met ons te gaan wandelen. Start vanaf de Hartkamer aan het Havenplein, met na afloop koffie of thee bij Kwalitaria.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500