Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente ‘verrast’ door sloopplan Wetland Wonen

Geplaatst op: 12 maart 2019

De plannen van Wetland Wonen om achttien woningen aan de Stuivenbergstraat en de Steenbergenstraat te slopen, heeft ook de gemeente ‘verrast’. Dat meldt woordvoerder Alieke Landman op vragen van Genemuiden Actueel.

Voor betrokken bewoners kwamen de plannen van Wetland Wonen onlangs als een donderslag bij heldere hemel. Ze waren uit gegaan van renovatie. De gemeente vindt het volgens Landman ‘jammer dat er op deze wijze is gecommuniceerd’.

“Wij waren ervan op de hoogte dat Wetland Wonen een visie wilde ontwikkelen voor een toekomstbestendige wijk, maar werden verrast door de plannen om in Binnenland-West een aantal woningen te slopen. Wij vinden het jammer dat er op deze wijze is gecommuniceerd en invulling wordt gegeven aan de visie. Over de communicatie en de uitvoering van de plannen gaan we binnenkort met Wetland Wonen in gesprek.”

Komende zaterdag horen bewoners van de rest van de wijk wat de plannen van de woningbouwstichting met hun woningen zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500