Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Beestenweer’ drukt interesse klussen dierenweide

Geplaatst op: 16 maart 2019

Wellicht had het beestenweer er mee te maken, maar de opkomst bij NLDoet bij De Taghof viel wat tegen. De vrijwilligers kregen wel hulp van wethouder Maarten Slingerland. Die ontfermde zich over de konijnenhokken van De Taghof.

De wethouder kwam rond 11.00 uur aan in Genemuiden, nadat hij net twee uur had meegeholpen bij een speeltuin in Hasselt. Daar hielp hij mee met een klusje aan een insectenhotel, maar de regen maakte dat werk er niet aantrekkelijker op. Toch was Slingerland van waarde. “Veel mensen weten het niet: maar ik ben best een klusser…”, glimlacht Slingerland.

Het leven van een wethouder gaat niet altijd over rozen. Toch vindt Slingerland het na een jaar ‘een mooie functie’. “Het leuke is dat je veel meer contact hebt met de mensen dan als raadslid. Dagelijks komen mensen op je kamer. Soms zijn ze boos, soms tevreden en soms verdrietig. Het is totaal anders werken dan als raadslid”, vertelt Slingerland.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500