Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeven jubilarissen bij Stereo

Geplaatst op: 16 maart 2019

Afgelopen donderdagavond heeft het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo 7 jubilarissen gehuldigd. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering die plaats vond ik het Hervormd Centrum.

Bart Brouwer, Albert Bruins, Dick Eenkhoorn, Hans Buter, Egbert Corporaal en Pieter Zuidema zijn dit jaar 25 jaar lid en kregen door voorzitter Martin Klomp het inmiddels bekende Stereo-speldje (zilver) en een oorkonde.

Jan Dekker is dit jaar 40 jaar lid van het mannenkoor en ontving van Klomp een bronzen speldje met een oorkonde. Alle jubilarissen ontvingen een groot applaus van de leden van het koor.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500