Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

O&O neemt de zwarte steen mee

Geplaatst op: 25 maart 2019

O&O won de zogenoemde het zogenoemde Zwarte Steentoernooi. Dat is een jaarlijkse strijd tussen de verenigingen van Steenwijk, Zwartsluis, Sint Jansklooster en Steenwijk. Elk jaar wordt het toernooi in een andere plaats verspeeld en dit keer was dat bij De Karre in Tuk.

Bij deze elfde editie was Sint Jansklooster niet aanwezig. De club is afgehaakt vanwege een tekort aan dammers. In de eerste tien jaar ging de winst vijf keer naar Genemuiden. Daardoor moest dit jaar een nieuwe wisselbeker worden aangeschaft en ook die belandt nu weer een jaar in Genemuiden.

Eindstand

Genemuiden    6 – 2   35-13 bordpnt
Zwartsluis         4 – 4   17-31 bordpnt
Steenwijk          2 – 6   20-28 bordpnt

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500