Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passie- en Paasconcert Stereo

Geplaatst op: 6 april 2019

Op D.V. 18 april vindt het jaarlijkse Passie- en Paasconcert plaats van Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo o.l.v. dirigent Harm Hoeve. Het concert vindt ditmaal plaats in de Bethelker. De aanvang is 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. De toegang tot dit concert is vrij.

Aan deze avond werken verder mee:

Arjan en Edith Post – trompet
Csaba Erdös – cello
Johan Bredewout – piano
Gerwin van der Plaats – orgel

De opening en sluiting worden verzorgd door proponent J.J. van der Meulen uit Genemuiden. Het hele programma (Koor- & Samenzang en Schriftlezingen) zal in het teken staan van het lijden en sterven van de Heere Jezus. “Maar gelukkig mogen we ook horen van de overwinning op dood, hel en graf, die Hij behaald heeft! Zo mag dit concert een prachtige voorbereiding zijn op Goede Vrijdag en het Paasfeest!”

Door de medewerking van een aantal sponsoren komt de opbrengst van de collecte, die na afloop gehouden zal worden, geheel ten goede aan het diaconaal zendingsproject ‘Hart voor de Roma’ van de familie Schurink, die door de Hervormde gemeente Genemuiden, in samenwerking met de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) zijn uitgezonden naar Slowakije voor zendingswerk onder de Roma-bevolking.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500