Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trompetleerlingen doen examen

Geplaatst op: 9 april 2019

Ook dit jaar gaan er weer een aantal leerlingen voor hun examens op. Vijftien stuks maar liefst dit jaar: van een A niveau tot een toelating voor conservatorium. Aanstaande zaterdag, 13 april, zal een deel van de leerlingen van Maurice van Dijk hun theorie hebben in Zwolle.

Dit gebeurt door het de Overijsselse Bond van Muziekverenigingen, welke een onder deel is van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie. Een spannende tijd dus voor de leerlingen. In mei zal vervolgens het praktijkgedeelte plaatsvinden in Zwolle. Voor meer informatie: www.mauricevandijk.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500