Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tot 2800 euro Paasvoordeel bij Van Kesteren

Geplaatst op: 18 april 2019

Ga niet alleen op zoek naar eieren in het Paasweekeind, maar ook naar een nieuwe auto. Renault-dealer Van Kesteren opent op Tweede Paasdag in Kampen en Zwartsluis haar deuren. En biedt dan Easy Life Paasvoordeel aan op bijna alle reguliere personenauto’s. Daarbij kan de korting oplopen tot wel 2.800 euro!

De kortingen die Van Kesteren aanbiedt op Tweede Paasdag verschillen per model. Kopers ontvangen 1.300 euro korting op een nieuwe Renault Twingo. Voor wie een Clio (Estate) bestelt loopt het voordeel op tot 2.500 euro. In het geval van de Mégane (Estate) tot 2.700 euro en zelfs tot 2.800 euro op de Captur.

In Paassfeer

“Of u nu zoekt naar een zakelijke of stoere auto, bij Renault is er altijd een model dat bij jou past”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Op Tweede Paasdag vertellen onze verkopers u er alles over en staan ze graag voor u klaar met passend advies. En dat allemaal in een gezellige sfeer. Want de paaseitjes en -broodjes liggen voor u klaar.”

Goede inruilprijzen

Naast interessante kortingen kunt u bij Van Kesteren ook rekenen op prima inruilprijzen. “We beschikken over een uitstekende occasion-afdeling”, aldus Van Kesteren. “Goede dealeronderhouden occasions zijn dan ook bijzonder welkom bij ons. Zeker met het Easy Life Paasvoordeel vormen onze inruilprijzen nu een aantrekkelijke combinatie.”

Om voor het Easy Life Paasvoordeel in aanmerking te komen, moet uw order voor 6 mei definitief zijn. U heeft na Tweede Paasdag dus nog twee weken bedenktijd om uw korting echt te verzilveren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500