Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een medaille van de burgemeester (video)

Geplaatst op: 1 mei 2019

Iedereen een medaille.

Luiemottes maken op de ochtend van 1 mei Genemuiden wakkker, maar ook ’s avonds kunnen de betrokkenen nog genoeg lawaai produceren. Bij het Historisch Centrum was het woensdagavond in ieder geval druk. Bij de vijf Luiemotte waren meer dan honderd mensen betrokken.

Toch hoopt burgemeester Bilder dat de traditie de komende jaren weer verder groeit. “Er is ruimte genoeg voor zes, zeven of acht Luiemottes”, aldus burgemeester. Alle kinderen kregen bij het Historisch Centrum een lintje en een zakje snoep. Motivatie genoeg voor 2020!

(foto’s en video volgen)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500