Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat gebeurde tijdens de oorlog in de polderpastorie?

Geplaatst op: 1 mei 2019

In de oorlog werd Mastenbroek onder water gezet. Middenin die watermassa stond ook eenzaam de pastorie. Maar ín de pastorie scheen wel wat aan de hand te zijn… Misschien zijn er nog mensen die er meer van weten? Een enkel verhaal kennen we al…

Dat, én andere Genemuider oorlogsverhalen worden donderdagavond verteld tijdens “Kom vanavond met verhalen…”. Na een algemene inleiding door Evert de Graaf vertellen oude Genemuidenaren hun oorlogsherinneringen. Vervolgens wordt ook het publiek uitgenodigd haar oorlogsverhalen te delen.

Deze avond (een initiatief van SCEG i.s.m. de Meente) wordt gehouden op donderdag 2 mei, in zaal de Stadskamp van de Meente. De aanvang is 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en de entree bedraagt €3,-. Dat is inclusief een kop koffie of thee in de pauze.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500