Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoopdag bij Adullam

Geplaatst op: 2 mei 2019

Op DV zaterdag 18 mei wordt er op Muiderheim de jaarlijkse ontmoetings- en verkoopdag van de Stichting Adullam gehouden.
Op deze dag zal er van alles te koop zijn zoals: puddingbroodjes, slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit,krentenbrood, warme- en koude vis, boeken, speelgoed, worst, etc. Er zijn zithoekjes voor koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd zodat u de middagmaaltijd hier ook gerust kunt gebruiken. Ook voor de kinderen zullen er diverse activiteiten zijn. o.a. meerijden met de brandweerwagen dit is mogelijk van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De aanvang van de verkoop is om 10.00 uur en de verkoopdag duurt tot 14.00 uur. De plaatselijke Adullam werkgroep, aangevuld met de activiteitencommissie van Muiderheim, organiseren deze ontmoetings- en verkoopdag en we hopen dat velen deze dag zullen bezoeken. Met uw komst geeft u er blijk van dat u meeleeft met, en geïnteresseerd bent in het werk onder onze gehandicapten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500