Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Adopteer een knuffel voor kinderen in ziekenhuis

Geplaatst op: 4 mei 2019

De Vrienden van Nika zijn een knuffelactie begonnen. Op die manier hopen ze zoveel mogelijk knuffels voor zieke kinderen in het ziekenhuis bij elkaar te brengen. Het is een volgende actie. De vrienden doen bijvoorbeeld ook mee aan de Homerun om geld in te zamelen voor Ronald McDonald huis in Leiden. Lees meer over de beweegredenen op https://www.home-run.nl/teams/de-vrienden-van-nika

“Het is goed om te beseffen dat achter elke overnachting in een Ronald Mc Donaldhuis een ziek kind in het ziekenhuis ligt. Daarom willen we met onze nieuwe actie juist het zieke kind ‘een knuffel ‘geven om ook deze kinderen in de ziekenhuizen een hart onder de riem te steken in de strijd die ze moeten leveren tegen hun ziekte. Daarom houden we de actie: ‘Adopteer een knuffel voor een ziek kind’ Een knuffel kost €12,50….”, leggen de ‘vrienden’ uit.

“Natuurlijk kunt u eventueel ook een kleiner bedrag doneren want met vele kleine bedragen kunnen we ook weer knuffels kopen. We willen zoveel mogelijk knuffels laten adopteren en deze uitdelen aan de zieke kinderen in zoveel mogelijk ziekenhuizen. We hebben daarnaast al een aantal basisscholen benaderd om de kinderen bij elke knuffel een persoonlijke tekening/kleurplaat te maken om die samen met de knuffel uit te delen aan de zieke kinderen.Willen jullie ons meehelpen om zoveel mogelijk zieke kinderen in de ziekenhuizen een steuntje in de rug te geven nu ze het zo hard nodig hebben?”

Doneren kan via: https://www.doneeractie.nl/actie/-35769

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500