Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte voor het Longfonds

Geplaatst op: 7 mei 2019

Ademen is voor ruim één miljoen longpatiënten een voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Daarom is er geld nodig om onderzoek te kunnen uitvoeren naar betere behandelmethoden.

In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen een ongeneeslijke longziekte, zoals astma of COPD. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Meer informatie over het werk van het Longfonds vindt u op www.longfonds.nl.

Van 13 t/m 18 mei gaan in geheel Nederland bijna 40.000 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor longonderzoek. Geef aan de collectant en steun onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500