Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hart voor Hem houdt bijbelstudieavond

Geplaatst op: 8 mei 2019

Januari 2019 is het nieuwe initiatief ‘Hart voor Hem’ van start gegaan. ‘Hart voor Hem’ is een interkerkelijke mannenbeweging die als doel heeft om mannen bij elkaar te brengen om samen, op een laagdrempelige manier, bezig te zijn met het geloof en om elkaar hierin te versterken en te bemoedigen. Inmiddels zijn er al twee mooie en goed bezochte events geweest.

“Naast verbinding en ontmoeting is het ook goed om samen de Bijbel te onderzoeken. Op woensdag 15 mei zal er een Bijbelstudie avond worden georganiseerd. Samen met Hans Scherphof staan we stil bij het thema: ‘Hoe kan het geloof ondersteunen bij tegenslag en moeite’”, aldus de organisatie.

De avond zal worden gehouden in het Hervormd Centrum (Stuivenbergstraat 51, Genemuiden). Vanaf 19:15 staat de koffie klaar en om 19:30 is de start. Aanmelden via mail naar hartvoorhem2018@gmail.com of op de facebookpagina ‘Hart voor Hem’.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500