Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

STG De Eendracht houdt open dag

Geplaatst op: 8 mei 2019

STG de Eendracht houdt op zaterdag 18 mei een open dag. Gedurende de hele dag kunnen liefhebbers meedoen aan diverse skeeler- en fietsclinics. “Heb je geen fiets of skeelers? Geeft niets. Fietsen en skeelers, inclusief beschermingsmateriaal is aanwezig op de open dag! Hier kun je gratis gebruik van maken!”, aldus STG.

De skeelerclinic start om 10.30 uur en om 13.30 uur. Deze wordt gegeven door de trainers van STG de Eendracht. De fietsclinic start om 10.30 uur en om 13.30 uur. Afhankelijk van het aantal fietsers wordt de route gepland.
Voor beide clinics geldt: alle leeftijden zijn welkom! Jong en oud! Voor de kinderen is er ook een springkussen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500