Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Willem Alexanderstraat krijgt ander uiterlijk

Geplaatst op: 12 mei 2019

De Willem Alexanderstraat gaat er in de loop van dit jaar anders uitzien. De gemeente wil de straat samen met bewoners aanpakken. De bewoners kregen zaterdag een brief over een inloopbijeenkomst waarop de gemeente meer informatie geeft over de plannen.

Bedoeling is dat het asfalt wordt vervangen door klinkers. Ook zijn er plannen voor de parkeerplaatsen, voetpaden en het groen. Bovendien willen buurtbewoners zelf de speeltuin opnieuw inrichten. De bijeenkomst is op 20 mei in De Meente.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Willem Alexanderstraat krijgt ander uiterlijk

  1. Voor de bewoners van de straten die uitkomen op de Willem Alexanderstraat kunnen de aanpassingen ook interessant zijn (Het is voor een aantal straten niet of nauwelijks te vermijden gebruik te maken van de WA straaT!). Is de bijeenkomst op 20 mei ‘besloten’ of kunnen ook de ‘aanpalende geïnteresseerden hierbij aansluiten?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500