Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sterke EGSV-trio’s stranden in halve finale

Geplaatst op: 12 mei 2019

EGSV verscheen met twee teams uit het C-niveau aan de NK halve finale Acrogym in Den Bosch. Ondanks prima oefeningen plaatsten de meiden uit Genemuiden zich niet voor het NK.

Ashley Jager, Jasmijn Jansen en Jayla Rook mochten vroeg in de ochtend namens EGSV als eerste de spits afbijten in de categorie C-junioren. Zij begonnen met een krachtige tempo oefening die werd beloond met een score van 24,53. Daarna mochten zij hun balans oefening aan de jury presenteren, waarbij zij een score van 22,98 behaalden. Dit leverde ze een mooie 4e plek op, maar helaas was er maar ruimte voor drie teams om door te gaan naar het NK.

In de middagwedstrijd was het de beurt aan Lana van der Haar, Noëlle ten Hoeve en Pien Feenstra in de categorie C-senioren. De concurrentie in deze categorie ligt erg hoog, maar de meiden lieten een foutloze balans oefening zien, die werd beloond met een score van 24,36. Na een strakke tempo oefening met een score van 22,60 wisten de meiden zich helaas niet te plaatsen voor het NK.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500