Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorjaarsmarkt bij Lenteheuvel

Geplaatst op: 14 mei 2019

Op 25 mei is jaarlijkse voorjaarsmarkt plaats op zorgboerderij Lenteheuvel. Het is een dag waarop alle deelnemers trots hun werk kunnen laten zien! “Met elkaar zijn we nu druk met alle voorbereidingen, dat is geweldig om er zo samen naar toe te leven! Het belooft een dag te worden met verschillende activiteiten voor jong en oud”, zegt Judith Teekens van de zorgboerderij.

Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals knutselen, ponyritjes, springen op een springkussen en natuurlijk is er ook gedacht aan een hapje en een drankje of een lekker ijsje. Verder zijn er allerlei kraampjes met bijvoorbeeld plantjes, woonaccessoires en leuke cadeautjes.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500