Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

31 blokfluiten klinken in De Meente

Geplaatst op: 17 mei 2019

Leerlingen van de Rehoboth en Eben-Haëzer kunnen al jarenlang blokfluitles volgen. Dit jaar zijn dat 31 kinderen. En die toonden vrijdagmiddag hun talenten in De Meente. Leuk voor de kinderen die al lang naar het optreden uitkijken en de ouderen die van de muziek genieten. 

Steeds meer kinderen volgen overigens de lessen. “De blokfluit wordt veel gebruikt als oefeninstrument. Je leert dan de basis. Daarna kan je overstappen op een ander instrument. Op Eben-Haëzer en Rehoboth wordt blokfluitles gegeven in de groepen 4 en 5. De kinderen zijn vrij om de lessen te volgen”, aldus de docente.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500