Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Auto gestolen bij Koster & Hogeslag

Geplaatst op: 17 mei 2019

Dieven hebben afgelopen maandag een auto gestolen bij het bedrijf Koster & Hogeslag aan de Sisalstraat. De daders hebben veel tijd nodig gehad om dit voertuig weg te nemen en hebben zich geruime tijd opgehouden op het industrieterrein in Genemuiden.

De daders zijn met het gestolen voertuig en nog een ander voertuig met hoge snelheid weggereden in de richting van de Nijverheidsstraat. Zondag zijn de daders ook op het terrein geweest met hetzelfde doel, toen zonder succes. Kennelijk hadden de daders veel belang bij dit voertuig omdat ze de volgende nacht weer zijn teruggekomen.

Het voertuig dat is weggenomen is een Audi Quattro RS6 met kenteken: XJ-070-R. Inmiddels zijn er door het bedrijf diverse camerabeelden bekeken die gebruikt worden in het onderzoek. Opvallend is dat er in dezelfde nacht kentekenplaten zijn gestolen van een Audi A6 aan de Van Galenstraat.

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien, of wat bijzonders is opgevallen. Informatie kan gedeeld worden middels een PB, of via 0900-8844. Het procesnummer betreft: 2019207996

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500