Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Belangstellenden welkom op familiedag Groothuis

Geplaatst op: 17 mei 2019

Op 18 mei van 10.00 tot 14.00 uur vindt de familiedag bij Groothuis Bouwgroep plaats. Naast medewerkers en familie van Groothuis Bouwgroep is deze dag ook bedoeld voor andere belangstellenden.

Op de dag staan er verschillende kraampjes waar van alles te koop is voor het Fonds Groothuis Bouwgroep, speciaal voor het project in Tanzania. Jonge bezoekers kunnen zich onder meer uitleven op een springkussen en in een pannakooi. Ook is er een skelterbaan en kan er op pony’s worden gereden. Met een speciale strippenkaart kunnen kinderen meedoen aan alle spellen, maar er zijn ook gratis spelen.

Ook presenteert Groothuis Bouwgroep hoe zij anno 2019 bouwen en kun je een rondleiding krijgen in het bedrijf. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in een keet en bus. Voor het fonds worden mooie cadeaus verloot, zoals gereedschap, lunchbonnen en een borrelplank.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500