Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kijkje in de keuken van een modern bouwbedrijf

Geplaatst op: 18 mei 2019

Op de familiedag van Groothuis Bouwgroep waren zaterdag ook andere belangstellenden welkom. Zij konden een kijkje nemen in de keuken van het moderne bouwbedrijf. Bovendien waren er veel kinderactiviteiten en werden er producten verkocht.

De opbrengst daarvan is voor een project waarvoor het zestig jaar jonge bedrijf zich inzet. Compassion gaat achttien woningen en een school bouwen voor arme inwoners van Tanzania. Groothuis richtte dit jaar een fonds op waarmee het maatschappelijk actief wil zijn. Het project in Tanzania is de eerste.

De belangstelling voor de open dag was goed. De aanwezigen konden ook kennismaken met alles wat bij de bouw komt kijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500